Flytt och praktik

Här har uppdaterats dåligt under helgen och början på veckan, ber om ursäkt för det. 
Men har inte hunnit tänka på att skriva här de senaste dagarna.
 
Vi flyttade ju till huset i lördags och hela dagen gick åt till att flytta. Robin, Olsson, Victor och pb skötte flytten av möbler och kartonger medan jag och Maria skötte hundarna och upp packningen i huset.
Blev mycket dö tid så jag och Maria ägnade mesta tiden åt att dricka kaffe och snacka massa skit :)
Vid åtta kom Victor, Robin och Olsson med sista lasset och då var det dags för den obligatoriska flyttpizzan. Käkade och sen drack vi lite och hade en allmänt rolig kväll. Victor och Robin däckade 12, Olsson vid 2.30 och jag och Maria gav upp 04.15 efter att varit igång sedan halv åtta på morgonen ;)
På söndagen blev det mest att vi satte lite saker i ordning och så innan Victor och jag kollade på en film innan han körde mig till Landskrona. 
Har sedan i söndags sovit hos mina föräldrar i Landskrona så jag slipper pendla till praktiken :) 
 
På tal om praktiken så började den igår, var så sjukt nervös när jag skulle åka dit igår klockan nio. Men trivdes direkt. Har fått en riktigt bra handledare som inte låter någon tid gå till spillo utan försöker hålla mig sysselsatt hela tiden och låter mig göra väldigt mycket redan trots att det bara är 2 dagar jag varit där.
 
Idag tog jag venprovtagning för första gången i hela mitt liv, och det tog jag på en patient. Har aldrig varit så rädd förr, men vilken mäktig känsla det var när blodet kom rinnande ner i provröret. 
Fick göra alla provtagningar på de som ville och som hade bra kärl, fick dessutom skriva in allt i datorn och göra de olika sakerna som de som jobbar där gör. Naturligtvis under uppsikt av min handledare, men ändå. 
Andra dagen och får redan göra så pass mycket! Stormtrivs redan och hoppas att det fortsätter i samma anda under hela praktiken.
 
Nu ska jag göra mig i ordning och se om jag kan få i mig något innan jag ska möta Maria på gymmet klockan 20 :)